Πεπραγμένα Γενικής Συνέλευσης

Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 στο εστιατόριο «Εποχές» στη Δράμα, η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και ελπίδας για το μέλλον.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες των πεπραγμένων της ταραχώδους χρονιάς για τον σύλλογο που πέρασε και οι ενέργειες που έγιναν από πλευράς του Δ.Σ. του συλλόγου για τη διαχείριση της εντολής που είχε πάρει από το σώμα της Γ.Σ. για την ένταξη του συλλόγου στη δύναμη της Ε.Ο.Ο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε πάρθηκε ομόφωνα απόφαση από το σώμα της Γ.Σ., μετά από πρόταση του Δ.Σ., να προχωρήσει ο σύλλογος απρόσκοπτα με γνώμονα την βελτίωση της ποιότητας των εκτροφέων μας, την ενότητα στον χώρο και την παροχή βοήθειας από μέρους μας στην Ομοσπονδία όπου και όταν ζητηθεί από αυτή με όποιον τρόπο μπορεί να γίνει από την πλευρά μας, ώστε να πετύχει στους σκοπούς και στους στόχους που έχει θέσει το Δ.Σ. της, κάτι που μεταφέρθηκε στον Πρόεδρο κ.Παπαδάκη.

Στην κοπή της βασιλόπιτας που ακολούθησε παραβρέθηκαν από πλευράς τοπικών αρχών ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής ενότητας Δράμας κ. Ξανθόπουλος Ιωάννης, ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. ΧηΛαζάρου Αναστάσιος, ο Αντιδήμαρχος Δράμας κ. Παπαδόπουλος Γρηγόρης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δράμας κ. Μπέσσας Θεόδωρος. Από την πλευρά της Ομοσπονδίας παραβρέθηκε ο Πρόεδρος κ.
Παπαδάκης Κώστας και από συλλόγους ο Πρόεδρος του ΣΥ.Κ.Β.Ε. κ.
Τσακπίνογλου Σίμος. Να σημειώσουμε ότι στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και το Δ.Σ. του συλλόγου Ε.Φ.Ω.Π.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τα καταστήματα pet shop Zoopolis και Σαββίδης pet, όπως και τον Ασφαλιστικό πράκτορα κ. Τσακαλίδη Δημήτρη, για την ευγενική χορηγία προς τα μέλη του συλλόγου μας.

Τέλος ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Με εκτίμηση

ΤΟ Δ.Σ.

By lekadramas Posted in Νέα