Σύλλογος

Ο Σύλλογός μας ιδρύθηκε από πρωτοπόρους του είδους Δραμινούς εκτροφείς το 2009 που δραστηριοποιούνταν σε άλλους συλλόγους, έκαναν το 2008 & το 2009 διαγωνισμούς-εκθέσεις (σαν club άλλου Συλλόγου στη Δράμα) και αναγνωρίστηκε επίσημα και νομιμοποιήθηκε με την υπ’ αριθμό 237/2010 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Δράμας.

Αφορμή ήταν η αγάπη για τα οικόσιτα ωδικά πτηνά και σκοπός μας είναι η διάδοση της μεθοδολογίας της συστηματικής εκτροφής, της σωστής διαχείρισης, της διατροφής, της αναπαραγωγής και της ορθολογικής αντιμετώπισης των ασθενειών στους νέους εκτροφείς.

Η διαφύλαξη και ευαισθητοποίηση του κοινού και των μελών μας σε θέματα διάσωσης και προστασίας την άγριας πανίδας της πατρίδας μας είναι από τις προτεραιότητες μας, η διοργάνωση ειδικών σεμιναρίων από εκτροφείς και αναγνωρισμένους κριτές του είδους, Έλληνες και ξένους με σκοπό την σωστή κατάρτιση των μελών μας.

Τέλος η διοργάνωση στα τέλη κάθε χρόνου διαγωνισμού-έκθεσης που θα αποτελεί το κορυφαίο τοπικό γεγονός της αναπαραγωγικής χρονιάς για τους εκτροφείς μελή του Συλλόγου και μελή της Ομοσπονδίας που επιθυμούν να λάβουν μέρος.

Καλούμε όλους τους νέους ή παλιούς εκτροφείς που δεν είχαν ή που ακόμη έχουν σχέση με άλλους Συλλόγους, να έρθουν κοντά μας να μας γνωρίσουν και να τους βοηθήσουμε ώστε να βελτιώσουν την εκτροφή τους και να στηρίξουν τον πρώτο Δραμινό Σύλλογο του είδους.
ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s